27 Temmuz 2013 Cumartesi

Küçük Göğüsler Nasıl Büyütülür

Kadınların en çok dert ettiği şeylerden birisi kuşkusuz göğüs ölçüleri. Kimi göğüslerinin büyük olmasından yakınırken kimi kadınlar da çok küçük göğüslere sahip olmaktan şikayetçi. Biz de bu yazımızda küçük göğüslü kadınları bu dertten kurtaracak birkaç bitkisel formülü sizinle paylaşacağız.
İlk formülümüzde tek ihtiyacınız sedef otu ve su. Yapmanız gerekenler; 3 tutam sedef otunu demlemek ve masaj yaparak göğsünüze uygulamak. Ayrıca bu karışımdan günde 1 fincan içmeniz bu yöntemi destekleyecektir.
İkinci formülümüzde ise ihtiyacınız olan bitki ısırgan otu. Bu yöntemde 2 tutam ısırgan yaprağını çiçekleriyle beraber masaj yaparak göğsünüze uygulamanız yeterli. Benzer biçimde demlediğiniz karışımı günde 1 fincan olmak üzere tüketmeniz etkili olacaktır.
Üçüncü ve son formülümüz de benzer bir yöntemle uygulanıyor. Bu sefer devatabanı çiçeğine ihtiyacınız olacak. Yapmanız gerekenler, 2 tutam devetabanı çiçeğini suda demlemek ve benzer biçimde elde ettiğiniz karışımla göğüslerinize masaj uygulamak. bu karışımdan günde 1 fincan içmeyi de ihmal etmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder