27 Mayıs 2013 Pazartesi

BÜYÜK PENİS

Erekte olmamış haliyle 22 santimetre olan penisi ile rekorlar kitabına giren Falcon’un penis boyu ereksiyon sonrası 35 santimetreye ulaşıyor. Peki, bir erkeğin normalde kabul edilenden daha büyük boyutta bir penisi olması psikolojisini ne yönde etkiler? Uzman Psikolojik Danışman Dr. Cem Keçe, penis boyunun erkeklerde yarattığı psikolojiyi anlattı.
Büyük penisli erkeklerin yaşadığı zorluklar
En az küçük penisli erkekler kadar anormal büyüklükte penisi büyük olan erkelerde hem cinsel hayatlarında hem de iç dünyalarında sorun yaşarlar. Birinde “yetersizlik ve eksiklik duygusu” ön plandayken diğerinde “anormal olma ve korkutma” ön plandadır.

Anormal büyüklükte penisli erkekler, seks yaparken zorlanırlar ve sosyal ortamlarda kendilerini kısıtlamak zorunda kalırlar. Nasıl mı?
• ABD’deki gibi bir habere konu olduğu gibi giyim ve kuşamlarına dikkat etmeleri gerekir.
• Baletlik gibi her mesleği yapamazlar. Umuma açık tuvaletlerde ve hamamlarda rahat edemezler.
• Anal seks yaşayamazlar.
• Birlikte oldukları kadınları korkuturlar ve seksten soğuturlar.
• Penis kanlanarak sertleştiği için hem sertleşmede hem de sertliği devam ettirme sorun yaşarlar. Bu nedenle sık seks yapamazlar ve performansları sorunlu olabilir. Hatta bazı vakalarda penislerini kaldırmaya çalışırken bayılma gibi sorunlar yaşanabilir.
• Seks yaparken birçok pozisyonda birlikte oldukları kadınlara hasar verdiklerinden veya onları zorladıklarından dolayı her pozisyonda seks yapamazlar ve pozisyon zenginlikleri yoktur.
• Stresli ve gergin olduklarından ve partnerleri de rahat olmadıkları için erken boşalabilirler.
Türkiye’de penis boyu kaç santim?
Doğumda ortalama 2,5 cm kadar olan gerilmiş penis boyu ergenlik öncesi dönemde 5–6 cm’ye kadar ulaşır. Ergenlikte penis boyu yaklaşık iki kat artar ve ortalama 8–10 cm’ye kadar ulaşır. Ereksiyonda bu değer yaklaşık iki katına çıkar ve ortalama 14 cm olur.
Bununla birlikte penisin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Erekte penis boyu ortalama 14 cm olmakla beraber 10–18 cm arası penisler normal boyutlarda kabul edilebilir. Türkiye’de ise penis boyu ortalama 14 cm’dir.
hürriyetaile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder