30 Mayıs 2013 Perşembe

Doğum tarihine göre kişilik ve kader analizi olur mu?

Güney Afrikalı fizikçi Douglas Forbes'ın doğum tarihinin insanın kaderini etkilediğini ve karakterini belirlediğini ön gören çalışması. İnsanın kişiliğini, varoluş amacını ve kaderini ortaya koyabilen bir analiz yöntemidir.
 
Forbes'un bu çalışması Yılmaz Erdoğan'ı da etkiledi. Hatta Erdoğan, Douglas Forbes'in kitabına bir ön söz bile yazdı.
 
Kıvanç Tatlıtuğ (Pin kodu 5): Zarif, dışa dönük, entelektüel, sonuca giden, esnek, sezgileri kuvvetli, eğlenceli, mantıklı. Zihinsel ve fiziksel olarak sürekli hareket halindedirler. Mizahi, dışa dönük ve yenilikçi insanlardır.
 
Belçim Bilgin, MERT FIRAT (Pin Kodu 4): Esrarengiz, hedefleri olan, zeki, adil, devrimci, şaşırtıcı, heyecanlı. Ani değişiklikler göstererek çevresindekileri şaşırtabilirler. Tanımlanması güç insanlardır. Kendilerine özgü bir tarzları vardır.
 
ŞİMDİ SİZ DE PİN KODUNUZU HESAPLAMAYA BAŞLAYIN...
 
Kıvanç Tatlıtuğ'un örnek pin kodu hesaplaması:
 
Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum tarihi 27/10/1983 
 
pin kodu: 2 7 1 0 1 9 8 3
 
Birinci adım: Doğduğu günün rakamları toplanır: 2+7=9
 
İkinci adım: Doğduğu ay: 1+0= 1
 
Üçüncü adım: Doğum yılı: 1+9+8+3=21    / 2+1= 3
 
Dördüncü adım: İlk üç rakam toplanarak tek sayı haline getirilir: 1+3= 4
 
Beşinci adım: Bir ile dördüncü rakam toplanıp tek sayı haline geliyor: 4
 
Altıncı adım: Bir ve ikinci rakam toplanıp tek sayı haline geliyor: 1
 
Yedinci adım: İki ve üçüncü rakam toplanıp tek sayı haline geliyor: 4
 
Sekizinci adım: Altı ve yedinci rakam toplanıp tek sayı haline geliyor: 5
 
Pin Kodun Ne Diyor?
 
BİR Lider, yaratıcı, eleştiriye tahammülsüz, kontrol edici, çabuk parlayan ve sönen insanlardır. İletişim ve eğitim alanında başarılı olurlar. Adalet duyguları gelişmiştir. Onların yönetmesine izin verildiği sürece çok yufka yüreklidirler.
 
İKİ Genel olarak çok verici, kendilerinden çok karşısındakileri düşünen, ailelerine düşkün, temkinli ve sezgisel insanlardır. Mükemmel ebeveynlerdir. Sevdiklerine aşırı düşkün ve koruyucudurlar. uyum yetenekleri çok gelişmiştir ve sezgiseldirler.
 
ÜÇ Organize, fanatik, tutkulu, ciddi, inatçı ve istediklerini elde etmek için düşmanca davranmaktan çekinmeyen insanlardır. Detayları görmek konusunda çok başarılıdırlar. Kolay uzlaşmazlar ve inandıkları konusunda sonuna kadar savaşırlar.
 
DÖRT Doğruluğu dürüstlüğü temsil eder. Ani değişiklikler göstererek çevresindekileri şaşırtabilirler. Tanımlanması güç insanlardır. Kendilerine özgü bir tarzları vardır. Davranışları göze çarpacak denli farklıdır. Sorumluluk duyguları gelişmiştir.
 
BEŞ Zihinsel ve fiziksel olarak sürekli hareket halindedirler. Mizahi, dışa dönük ve yenilikçi insanlardır. İletişimle ilgili ve zekalarını kullanabilecekleri mesleklerde başarılı olurlar. Duygudan çok mantıkla hareket ederler.
 
ALTI Sevecen, romantik ve sosyal insanlardır. Gösterişli ve titizdirler. Para konusunda aşırı uçlardadırlar. Kaba ve gürültücü insanlardan hoşlanmayan bu insanlar tam birer salon insanıdırlar.
 
YEDİ Duygusal, yaratıcı, mahremiyetlerine düşkün insanlardır. Güvensizliklerinden kaynaklanan gelecek korkularını para biriktirme yoluyla aşmaya çalışırlar. Elde edilmesi zor insanlardır fakat ilişkiye girdikleri insana gerçek bir bağlılık gösterirler.
 
SEKİZ Sabırlı, başarılı, azimli insanlardır. Çocukluk dönemlerinden kaynaklanan güvensizliklerinden dolayı yoğun bir şefkat ihtiyacı hissederler. Üretken insanlardır. Zarif yüz hatları olan bu insanlar ilerleyen yaşlarında da genç görünürler.
 
DOKUZ Saf, masum, kolay güvenen ve çocuksu özellikler sergileyen bu insanlar inanılmaz sezgi güçleri sayesinde sanılanın aksine kolay kandırılabilen insanlar değildirler. Kendilerine güvenli görünmelerine rağmen onaylanma ihtiyacı duyarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder