30 Mayıs 2013 Perşembe

Gözleri ışıltılı ve genç gösteren en iyi makyaj teknikleri nasıl yapılır

Zamanın izlerini size sunacağımız makyaj önerilerini ve makyaj tekniklerini kullanarak silin.
 
Gözlerinizin her zaman genç ve etkileyici gözükmesi için 6 adımı takip etmelisiniz. Bu sayede etkileyici başkışlarınıza engel olan etkenleri ortadan kaldıracaksınız!
 
Doğru seçim
 
Göz çevrenizde ince kırışıklıklar belirmeye başladığında, çizgilerin içine birikerek onları daha da belirginleştiren metalik farlardan kaçının ve krem farlar yerine pudra dokulu formülleri tercih edin.
 
Baz kullanın
 
Göz kapağınızın anında daha genç ve pürüzsüz görünmesini sağlar ve göz makyajınız çok daha kalıcı olur.
 
Çizgi çekin
 
Üst kirpik diplerinize kalem çekmek, kirpiklerin daha gür görünmelerini sağlar. Çizginin dış kısmını pamuklu çubukla yukarı doğru dağıtmak gözlerde lift etkisi yaratacaktır.
 
Gölge oyunları
 
Göz kapaklarına nötr renkler sürün, göz kapağının çukurunu sıcak kahve tonlarıyla belirginleştirin. Bu teknik gözlerin daha büyük ve belirgin görünmesini sağlar.
 
İşin sırrı
 
MAC kreatif direktörü Hatice Özcan göz bölgesine uygulanacak bazı renk ve gölgelendirme oyunları ile gözlerinizin ifadesi kaldırabilirsiniz" diyor. "Bu konuda yapılacak ilk adım alt göz kapağının iç kısmını beyaz ya da ten rengi bir göz kalemi ile aydınlatmaktır."
 
Kaşları belirginleştirin
 
Daha genç görünmek için makyajınızın en önemli adımlarından biri seyrekleşen ve rengi açılan kaşları belirginleştirmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder