30 Mayıs 2013 Perşembe

JUSTİN BİEBER GERÇEKLERİ NELERDİR?



BİEBER GERÇEKLERİ

1-                Justin bir kere gülmek için tırnaklarını boyamış…XD
2-                Justin bütün kızların güzel olduğunu söylüyor ama kendisinden 2 yaş küçük ya da büyük kızları tercih ediyor..
3-                Justin birisiyle selamlaşırken yanağını öpmektense sarılmayı tercih ediyor…
4-                Justin birgün yolda hokey oynamaya kalkıştı ve neredeyse tüm komşularının arabalarının camlarını kırdı…
5-                Justin böceklerden nefret ediyor.özelliklede örümceklerden…eğer bir tane örümcek görürse;birisi onu öldürene  kadar çığlık atıyor..
6-                Justin kendinden hoşlanan kızları hemen anlıyormuş ve onlarla kısa süreli flört bile ediyormuş..ama ciddi bir ilişki olacak kadar kimseye umut vermiyormuş..
7-                Justin ünlü olmadan önce ve ünlü olduktan sonraki yaşamıyla ilgili bir filmde oynayacakmış..bunun açıklamasını yaparken gerçekten çok duygulandım,aslında  Atlanta küçük bir yer ünlü olmayı denememiştim bile bu filmle hayatımın ne kadar değiştiğini anladım..sizde hayallerinizin peşinden gidin bu hayatta olmayacak şey yok! Diyor..
8-                Justin sahnede şarkısını söylerken bir yandan da fanlarının elini tutmayı seviyor fakat elini tutup bir daha bırakamayanlara da sinir oluyor..
9-                Justin’e alınabilecek en güzel hediye Ipot Nano ve yeni bir spor ayakkabı olurdu..çünkü ikisine de obsesyonu var!..
10-          Justin Miley Cyrus’un  tatlı bir kız olduğunu ama kesinlikle kendi tipi olmadığını söylüyor..Selena Gomez’i ise beğendiğini ama onunla da arasında bir şey olmadığını ve olmayacağını söylüyor…
11-          Justin kızlarda en sevmediği şey Ugg marka ayakkabılar ve kocaman güneş gözlükleri
12-           Justin tam bir ‘annesinin kuzusu’ çünkü onunla çok iyi anlaşıyor..’annemle çok iyi bir ilişkimiz var.hiç kavga etmeyiz sadece bazen farklı düşüncelere sahip olabiliriz’ diyor.
13-          Justin el ele tutuşmuş,birbirlerine hayran hayran bakan,aşık çiftleri görünce.. ‘ahh keşke benimde sevgilim olsa ve ben de böyle olsam’ diyor..
14-          Justin’in en sevdiği araba lamborghini..
15-          Justin, bronzlaşmış kızları çok sexy buluyor…
16-          Justin çok kalabalık konserlerde.. su şişesini kalabalığın üstüne boşaltıyor(bnm üstme bşalta br dha hç yknmm)
17-          Justin ‘benim taklit eden kızlardan hoşlanmıyorum.yani nasıl giyiniyorsam öyle giyiniyorlar.bu bence pek de hoş değil.’ Diyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder