28 Mayıs 2013 Salı

Baharda kilo verdirecek tüyolar


Yaz geliyor sizde zayıflamanın yollarını arıyorsanız işte 4 adımda kendinizi yaza hazırlayın ve ince bir görünüşle kilo verin. İşte size bu bahar kilo verdirecek tüyolar…
Bisiklete bininUzun bahar günlerinde toplu taşıma araçları yerine bisiklete binmeyi tercih edin. Her yere ulaşmak için dört teker gerekmez. Hem kilo kaybedin, hem formunuzu koruyun.
AnanasGüneşi görünce dondurmaya sarılanlardansanız, hemen elinizi çekin ve ananas yiyin. Hem lezzetli tatlı bir meyvedir, hem kilo vermenize yardımcı olur. Kokusu da güzeldir. Ananas kilo vermenizde size destek olacak ve canınız tatlı istediğinde sizi uzak tutacaktır.
Topuklu giymeyinDolgu topuk veya topuksuz ayakkabı giyin çünkü güzel havalarda yürümemenin topuklu ayakkabı gibi bir bahanesi olacaktır. Kendinizi yürümeye alıştırmalısınız. Sizi forma sokacak en önemli egzersizlerden biri de yürüyüştür. Topuklu ayakkabı boyunuzu uzun gösteriyor diye düşünüyorsanız, o zaman saçalarınızı tepeden topuz yapın, üstüne de toka takın. Boyunuz uzun görünür.
Kitap okuyunCanınız ne zaman atıştırmak istese, kendinizi buzdolabının karşısında bulsanız hemen gidin ve elinize kitabınızı alın. Yanına da güzel bir yeşil çay yapın. Başka ülkeleri anlatan veya ilginizi çeken bir konuda kitap okuyun. Atıştırmak ve gereksiz yemek ihtiyacınızı unutursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder