11 Haziran 2013 Salı

Gür kirpikler için ne yapmalı? Çekici bakışların sırrı Nedir?

Uzun ve hacimli kirpikler bu sezonun modası. Trendin bu eğilimine bayanlar silah gibi kullanmalıdır. Cazibeli ve hacimli kirpiklerle karşı cinsin temsilcilerinin dikkatini çekmek çok kolaydır. Gözler yardımı ile erkeklere etki edip onları etki alında bırakmak her kadına özel zevk verir.
Tutkulu ve çekici kirpiklere her kadın sahip olmak istiyor. Bu bakışları yaratabilmek için neler yapmalıyız?
guzel kiprikler
Çekici bakışlara sahip olmak için güzel ve uzun kirpiklerimiz olmalıdır. Güzel kirpiklere sahip olunmasının yolu onlara iyi bakım yapmaktan geçiyor. Kirpiklerin canlılığını kaybetmemesi için rimeli gece yatmadan önce temizleyin. Rimelle uyumak kirpiklerin dökülmesine ve gücünün azalmasına neden olur. Pahalı kozmetik ürünler almaktansa, gözleri doğal ürünlerle temizlemek daha iyi sonuç verir. Zeytin ya da badem yağı ile gözleri ve kirpiklerinizi silin. 3 gün sonrasında aradaki farkı kendiniz de hissedeceksiniz ve daha gür kirpikleriniz olacak. Kullanmadığınız rimeli iyice yıkayın ve kurutun. Sonra onun fırçası ile badem yağını kirpiklere sürün. Badem ve hint yağını birlikte kullanmak daha yararlıdır. Bu yağları temiz kiprliklere sürün, gözlerde hiçbir makyaj kalmamalıdır.

Dolgun kirpikler için yapılması gekenler
Dolgun kiprikleriniz olmasını istiyorsanız aşağıdaki formülü uygulayabilirsiniz.
  • 1 bardak su
  • 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gram kakao yağı ekleyip karıştırın.
Kabı içi sıcak su ile dolu olan başka bir kabın içine koyun ve sıvı haline gelene kadar karıştırın. Bu karışımı 15 gün boyunca yatmadan önce sürün. Gözlere değmemesine çok dikkat edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder