8 Haziran 2013 Cumartesi

Doğumdan Sonra Kiloları Vermenin Sırrı.Nasıl Kolay Kilo Verebilirim?

Doğumdan Sonra Kiloları Vermenin Sırrı
Tanrı, her bitkiyi veya ağacı yaratırken, onun dünyadaki varlıklar için bir deva` olacağını biliyordu elbette… Birçok kadının derdi olan şişmanlık için de yeşil örtü, güzelim formüller saklıyor! Uzun zamandır bu yöntemlerle uğraşan bir kurum olan Herbalium, size tabiattan elde edilen kilo verme yollarından söz ediyor.
İnsan yeter ki istesin, tabiattaki sırları çözüp, kendisi için sorun olan birçok formüle erişebilir. Her bitki, her ot bir işe yaramak, bir derde çare olmak için doğadaki yerini almıştır.
Hem zayıflamak hem de beden formunu biçimlendirmek için bitkisel incelme yöntemleri en ideali. Eziyet veren diyet sınırlamaları birçok insanda yılgınlık yaratmış artık. Oysa doğanın gösterdiği yolla kendinize biraz dikkat ederek forma girmeniz mümkün. Şifalı bitkiler üzerine yaptığı araştırmalar sonucu elde edilen güvenli, doğal zayıflama yöntemlerinden söz ediyoruz sık sık. Kilo ile bedenin gittikçe artan yağ oranına çare için `yağ yakan` bitkileri tanımak gerekir önce. Yağın parçalanmasını hızlandıran bazı şifalı bitkiler metabolik faaliyeti arttırıyor. Ve sindirim fonksiyonlarını da düzenliyor… Yağ yakımı, metabolizmanın çalışması, dayanıklılık ve güzellik için doğanın gücüne inanın. Herkes için doğada `formüller` var. Hiçbir yan etkisi olmadan zayıflamak isteyenler bu yöntemleri tercih ediyor.
Annelik estetiği bozuyor ama..
Şimdi bir çok genç annenin derdinden söz edeceğim. Bana gelen sorular içinde yeni doğumdan dolayı kilo alan çok hanım var. Bebekle uğraşmak çok zor ve bu arada kendilerine zaman ayıramıyorlar.
Maalesef annelik estetiği bozuyor. Kilolu bir kadın çekiciliğini yitirdiği için paniğe kapılıyor. Haklılar, çünkü bakıyoruz bebek olduktan sonra ayrılıklar çoğalıyor. Önce şunu söylemek istiyorum. Bu ürün pahalı değil. Sağlıklı ve kalıcı zayıflattığı için genellikle insanlar işlevi üzerinde daha çok duruyor. Bu bitkiler yağlı bölgeler için olumlu sonuçlar yaratıyor. Yağları eriten özelliği ile birçok bayan kullanıyor. Ve üstelik kiloları daha hızlı veriyorlar.
Bebeği emziren kadınlar her ürünü kullanamıyorlar. Ve bu konuda birçok kadın bitkisel yollarla zayıflamayı tercih ediyor. Çünkü tamamen katkısız olduğu için emzirenlerde anne sütünü de etkilemiyor. Bu nedenle kullanmanızın bir sakıncası yok. Hatta sütün kalitesi açısından yararı bile var… Çünkü içersindeki biberiye, rezene ve keten tohumu gibi bitkiler hem anne sütünün kalitesini artırır. (Rezene anne sütünü, süt salgısını artırır. Bu rezenenin bilinen en eski özelliklerinden biridir) Hem de bebekte gaz oluşmasını önler.
Bu arada bebeğin de beslenmesi için bazı gıdalardan kesmeden zayıflamanız söz konusu… Hamur işleri hariç, aldığınız gıdalar bebek sütünü de besleyecektir.
Biz, kendi ülkemizin dağında, taşında yetişen şifalı bitkileri toplattırıyoruz ve kullanıyoruz. Anadolu köylümüzün onlarca yıl boyunca bildiği, kullandığı, deneyimlediği bitkilerden, otlardan faydalanıyoruz.
Tabiattan formülerle incelmenin, doğal yollarla güzelleşmenin derdinde olanlar sorularını ilettiği an yanıtlarını alıyor. Zayıflamada yanıtı en çok merak edilen konular üzerinde çalışıyoruz. Bu konuda kafanıza takılan her türlü soru işaretini iletebilirsiniz.
Formda bir yaşam, incelik ve doğallık her zaman sizinle olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder